פבלובה במילוי קרם וניל ונגיעות שוקולד / פיבי

    עפר גדנקן 1 Comment on פבלובה במילוי קרם וניל ונגיעות שוקולד / פיבי
    9:42
    03.05.24
    הרב אייל אונגר No Comments on למה חשוב לי לדעת מה חושבים עליי

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    חומרים לפבלובה:
    • 1 כוס סוכר חלבונים
    • 2 כוסות סוכר
    • קורט מלח
    • 1 פודינג וניל
    חומרים לקצפת:
    • 500 מל שמנת מתוקה
    • כוס חלב
    • 1 פודינג וניל

    אופן הכנה:
    • מקציפים חלבונים, סוכר ומלח בקערת מיקסר במהירות הכי גבוהה כ20 דקות,
    • מוסיפים פודינג וניל וממשיכים להקציף עוד כחמש דקות לקצף חזק, מבריק ויציב.
    • מזלפים את הצורות הרצויות (בתמונה זילפתי פרחים) ואופים בתנור על חום 120 מעלות כשעתיים שלוש. עד שהעוגייה יבשה.
    • מקציפים את חומרי הקצפת עד לקבלת קצפת יציבה, מעבירים לשק זילוף ומזלפים מעל הפבלובות.
    • מקשטים בסירופ שוקולד או שוקולד מריר מומס
    • מעבירים למקרר ונהנים



    1 תגובות

    מיין תגובות